skip to Main Content
M

ine arbejder tager udgangspunkt i de ting vi bruger hver dag – skåle, kopper, vaser og lyshuse. Jeg kan godt lide tanken om at de ting jeg fremstiller bliver brugt.

Alligevel arbejder jeg lidt på kanten af det funktionelle – nogle gange ligefrem papirstyndt. Hver enkelt ting er håndformet og ikke to er helt ens. Deraf beskrivelserne seriel unika og thinware, som direkte oversat betyder “tyndt gods”.

Jeg arbejder med en smuk porcelænsmasse med en høj gennemskinnelighed, der kan bearbejdes med de bare hænder (i modsætning til f.eks. støbemasse eller glas). Jeg arbejder som regel i pladeteknik eller på drejeskive. Med strukturer, snit, sammenføjninger og tryk tilfører jeg mine arbejder et grafisk udtryk, og jeg prøver altid at bevare en tydelig fornemmelse for lerets organiske egenskaber i slutresultatet. Formerne opstår gennem en konstant eksperimenteren og leg med materiale og teknik.

Der findes ikke et katalog som sådan, da mange af mine arbejder kun findes i begrænset antal. Alle arbejder sælges fra værkstedsbutikken i Jægersborggade. Du er altid velkommen til at ringe eller maile for yderligere detaljer.

Der er mange flere fotos på Instagram Keramiker Inge Vincents. Kommentér på et opslag, hvis du vil vide, om der er lignende arbejder på lager.

"Posevase
Posevase og lille lyspose
(Vaser fra 295, lysposer fra 250)


Hånddrejede latte-, cortado- og espressokopper(200-235 kr.)


Lysposer (250/320/650)


Vaser (fra 275)


Firkanter (fra 325)


Riflede lysposer (fra 225)

Back To Top